Kedves Donor-jelentkező!

Mi, az OrthoSera Medical Zrt-ben minden erőnkkel COVID járvány ellen küzdünk a bizonyítottan hatásos vérplazma terápiával. Ehhez olyan plazmadonorokra van szükségünk, akik a közelmúltban átestek a COVID-19 betegségen. Ha úgy gondolja, hogy Ön ilyen, kérjük, kattintson ide:

Először is köszönjük, hogy felkeresett minket plazmadonáció céljából. Mielőtt tovább lépünk, kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat:

  • Rögtön az elején felhívnánk a figyelmét arra, hogy amennyiben a megadott adatok alapján Ön alkalmasnak tűnik plazmadonornak, akkor a továbbiakban két személyes megjelenés esedékes: először a Budapest, Alkotás u. 44, szám alatt előszűrés céljából (a Déli pályaudvar közelében), majd a Déli Point irodaházban (Budapest, Alkotás u. 17.) plazmaadás céljából. Javasoljuk, hogy csak akkor kezdjen neki az adatok kitöltésének, ha ez a két személyes megjelenés megoldható az Ön számára az elkövetkező hetekben, munkaidőben.
  • Továbbá fontos leszögeznünk, hogy jelen tevékenységünk elsődleges célja NEM az Ön egészségi állapotának felmérése, hanem az, hogy emberéleteket mentsünk meg. Ezért extrém terheléskor előfordulhat, hogy a donornak nem alkalmas jelentkezőket nincs kapacitásunk kiértesíteni. Ebben az esetben kérjük szíves megértését és türelmét.

Köszönjük.

TELEFONOS SEGÍTSÉG: +36 70 363-87-68
HÉTKÖZNAPONKÉNT 9:00 – 17:00 KÖZÖTT HÍVHATÓK MUNKATÁRSAINK
TÚLTERHELTSÉGE MIATT KÉRJÜK, HOGY EZT A SZÁMOT CSAK AKKOR HÍVJA, HA NEM BOLDOGUL A FENTI JELENTKEZÉSI ŰRLAPPAL.

Early transfusion of convalescent plasma improves the clinical outcome in severe SARS-CoV2 infection

Read article

ÖNKÉNTES COVID PLAZMADONORNAK JELENTKEZEM!

Adatkezelés