Az OrthoSera csapata is részt vett azon a kellemes hangulatú, szűk szakmai fórumon, amely a Zsámbéki Baráti Találkozó névre hallgat. Az eseményen cégünk először állt ki a szakmai közönség elé, mint a világ legnagyobb orvostechnológiai vállalatának magyarországi partnere, a Medtronic varróanyagainak forgalmazója.  

A  16 ponttal akkreditált szakmai, baráti találkozóra Zsámbékon, a Szépia Bio&Art Hotelben kerül sor és pénteken 11 órára meg is telt a szálloda előtti parkoló.

Az OrthoSera külön standdal készült, amelyen az érdeklődőket fogadta Lutring Maja, cégünk értékesítője, Mercz Flórián az OrthoSera Dental szakmai mentora és megjelent Dr. Lacza Zsombor ügyvezető és Dr. Fodor Eszter Klinikai Kutatási Koordinátor is.

Az OrthoSera jól ismert termékei (BoneAlbumin, BonePlant, MTA tömőanyag) mellett a Medtronic varróanyaginak prospektusát is kezükbe vették az érdeklődők.

Az orvostechnológia területén világelső nemzetközi nagyvállalat, a Medtronic, amelynek immár partnere, forgalmazója az Orthosera. A cég innovatív orvostechnológiai megoldásairól vált ismertté világszerte. 160 országban, több mint 85 000 alkalmazott dolgozik azon, hogy alkalmazott terápiáink, amelyek több mint 70 féle megbetegedésre nyújtanak megoldást, eljussanak a betegségben szenvedőkhöz. Fő tevékenységi köre – szinte kizárólag az anyavállalat által gyártott – orvosi műszerek, berendezések, ezen belül beültethető pacemakerek, beültethető kardioverter defibrillátorok, reszinkronizációs eszközök, elektródok valamint mindezek tartozékainak magyarországi értékesítése. Azonban a szájsebészeti varróanyagok terén is lenyűgöző termékkínálattal rendelkezik a cég, amelyet immáron az OrthoSera Kft. is forgalmaz.

A zsámbéki eseményen Újdonságok a plazmaterápiában címmel, Dr. Lacza Zsombor is előadást tartott.